Xssive 6D Matte Tempered Glass Screen Protector voor Apple iPhone 13/13 Pro Zwart

Xssive 6D Matte Tempered Glass Screen Protector voor Apple iPhone 13/13 Pro Zwart

Xssive Anti Shock Edge Tempered Glass Screen Protector voor Apple iPhone 13/13 Pro Zwart

€ 12,99
Ga voor optimale bescherming van uw Apple iPhone 13 en Apple iPhone 13 Pro Smartphone beeldscherm met de Xssive Anti Shock Edge Tempered Glass Screen Protector Zwart. Hij beschermt het scherm van je Apple iPhone 13/13 Pro tegen krassen, stoten en vallen. Deze Screen Protector is gemaakt van glas dat op een speciale manier is gehard.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MON_36800

Ga voor optimale bescherming van uw Apple iPhone 13 en Apple iPhone 13 Pro Smartphone beeldscherm met de Xssive Anti Shock Edge Tempered Glass Screen Protector Zwart. Hij beschermt het scherm van je Apple iPhone 13/13 Pro tegen krassen, stoten en vallen. Deze Screen Protector is gemaakt van glas dat op een speciale manier is gehard. Hij is slechts 0,3 mm dun en heeft daardoor geen negatieve invloed op je Apple iPhone 13/13 Pro touchscreen. Met zijn afgeronde randen valt de Screen Protector nauwelijks op. Deze screen protector is gemaakt van glas van 9H kwaliteit. Dat wil zeggen dat het opgewassen is tegen bijna alle materialen en krasvrij blijft.

Je kan de Tempered Glass Screen Protector gemakkelijk en zonder luchtbellen opplakken. Je legt de screen protector exact op het Apple iPhone 13/13 Pro toestel en drukt hem vanuit het midden, te beginnen bij de speaker, van boven naar beneden over het scherm. Hierna zuigt hij zichzelf vast aan het scherm.

De screenprotector van Xssive voor de Apple iPhone 13/13 Pro is Case Friendly en bedekt NIET het volledige beeldscherm. Deze Screen Protector dekt alleen het gedeelte van het beeldscherm van je Apple iPhone 13/13 Pro die licht geeft. Mocht u toch een screenprotector zoeken die het hele scherm bedekt, kijk dan kijk naar een full cover screenprotector voor de Apple iPhone 13/13 Pro.

Kenmerken:
- Gemaakt van glas
- Slechts 0,3 mm dik
- 9H helderheid
- Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 13/13 Pro
- Goede bescherming het beeldscherm tegen krassen, stoten en vuil
- Eenvoudig te bevestigen
- Bubbelvrij display
- Touchscreen werkt perfect
- Onzichtbaar

Meer informatie
Compatibel met Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Pro
Levertijd Op werkdagen voor 12.00 uur besteld is volgende werkdag in huis
Merk Xssive
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xssive Anti Shock Edge Tempered Glass Screen Protector voor Apple iPhone 13/13 Pro Zwart
Uw waardering