Waardebonnen

Waardebonnen

Waardebonnen

Heeft u een waardebon ontvangen van Hotphones.nl? U kunt uw waardebon wisselen! Hieronder vindt u meer uitleg over het inwisselen van een waardebon:

Elke waardebon bevat een code waarmee u de waardebon kunt inwisselen. U kunt deze code invullen in de winkelmand tijden afrekening. Na het invullen van de kortingscode wordt uw korting automatisch verrekend. Vervolgens kunt u door gaan met het bestelproces.

Voorwaarden

Door het gebruik van een Hotphones.nl waardebon aanvaardt u , automatisch, onderstaande waardebonvoorwaarden:

1. U heeft eerder een bestelling geplaats bij Hotphones.nl
2. De waardebonnen uitgegeven door Hotphones.nl zijn uitsluitend inwisselbaar bij het aankopen via de website van www.hotphones.nl.
3. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
4. De waardebonnen dienen in één keer te worden besteed. De restwaarde van een waardebon komt te vervallen en kan niet worden gebruikt bij de volgende bestellingen.
5. Bij het retourneren van een product waarbij een waardebon is gebruikt, wordt het aankoopbedrag uitbetaald nadat de genoten korting is verminderd.

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de waardebon of ondervindt u problemen met het inwisselen? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice via e-mail, info@hotphones.nl of 0108809009.

De waardering van www.hotphones.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 1708 reviews.