Garantietermijn

Garantietermijn

Garantietermijn

Voor alle artikelen die u bij Hotphones.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Hotphones.nl garandeert dat de te leveren zaken/producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook. Voor sommige producten geldt een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Op alle producten geldt twee jaar fabrieksgarantie. Uitzondering hiervan zijn Apple producten, waarvoor een andere garantie termijn geldt, een jaar. Voor alle accessoires geldt een garantie van zes maanden, tenzij door de fabfikant anders wordt vermeld.

Op al onze producten is de garantietermijn van de fabrikant van toepassing. De garantie komt te vervallen wanneer:

    Er sprake is van schade door ongelukken of rampen, zoals brand, overstromingen, aardbevingen, bliksem, vandalisme of diefstal. Er wijzigingen aan het product zijn aangebracht. Wanneer er sprake is van materiële schade, verkeerd gebruik, reparatie door een niet-geautoriseerde dealer, verkeerd onderhoud. Wanneer de producten voor andere doeleinden zijn aangewend dan dat het product bedoeld is. Er sprake is van val-, vocht-, stoot- en/of drukschade.

 

Voldoet het product niet aan de verwachtingen die u ervan had mogen hebben? En hebt u het product normaal gebruikt?  Of heeft u nog vragen hierover? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@Hotphones.nl.

Defect bij aankomst (DOA)

Hotphones.nl controleert en verpakt alle producten zorgvuldig. Toch kan er gebeuren dat u een product niet in goede staat of defect ontvangt. In dit geval dient u dit binnen vijf werkdagen via e-mail of per telefoon aan ons door te geven.

Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met onze klantenservice of kijk op Vraag & Antwoord

Herroepingsformulier

Download hier het herroepingsformulier.

De waardering van www.hotphones.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 1709 reviews.