Bezorging

Bezorging

Verzenden

Hotphones.nl probeert alles uit voorraad te leveren. Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 16:00 uur, dan kunnen wij uw bestelling direct verwerken en klaarmaken voor verzending. Voor het verzenden van uw bestellingen maken we gebruik van PostNL. In 97% van gevallen zorgt PostNL/GLS dat u uw bestelling de volgende dag in huis afgeleverd krijgt. De bestellingen in Belgie worden na 3 werkdagen in huis afgeleverd.

In 3% van de gevallen kan helaas de levering langer duren door vertragingen bij de afhandeling bij PostNL/GLS. Indien uw pakket niet binnen de afgesproken tijd bezorgd is, dan verzoeken we u om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België verzoeken wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

Heeft u de bestelling na deze periode nog niet ontvangen, dan kunt u contact opnemen met ons via info@hotphones.nl. In dit geval proberen we u een passende oplossing te bieden.

NOTE! U kunt geen producten laten afleveren op een Postbus adres.

Het kan zijn dat het aantal bestelde exemplaren van een artikel onze voorraad overtreft. In dit geval nemen we meteen met u contact op en brengen we u hiervan op de hoogte. We zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd. De actuele levertijd van u bestelling ziet u in de winkelwagen.

Alle bestellingen boven de 50 Euro worden gratis verzonden in Nederland. Voor zendingen buiten Nederland brengen we 3.95 Euro tot 13.00 Euro voor accessoires aan bezorgkosten in rekening.

Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport. Het kan zijn dat we oude dozen en vulling gebruiken bij uw verzending. Op deze manier houden we rekening met het milieu.

Na het verzenden van uw bestelling door ons, krijgt u een verzendbevestiging, met, eventueel, uw track & trace nummer, per e-mail opgestuurd. U kunt dit bevestigingsemail op de dag van verzending rond 20:30 uur verwachten.

Gebruikelijke afleverdagen

Voor 16:00 uur besteld op Inpakken en verzenden op Afleveren in Nederland Afleveren in Belgie
Maandag Maandag Dinsdag Donderdag
Dinsdag Dinsdag Woensdag Vrijdag
Woensdag Woensdag Donderdag Maandag
Donderdag Donderdag Vrijdag Dinsdag
Vrijdag Vrijdag Zaterdag Woensdag

Aangepaste afleverdagen

U heeft besteld op  Inpakken en verzenden op Afleveren in Nederland Afleveren in Belgie
Zaterdag of zondag Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Dinsdag Woensdag Vrijdag
Feestdagen Eerstvolgende werkdag Daaropvolgende werkdag Na 3 werkdagen

PostNL/GLS bezorgt GEEN post op Zondag en Maandag in Nederland.

De waardering van www.hotphones.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 1708 reviews.